logo.jpg
search
 

Hareid Group >

Hareid Group

Hareid Group og morselskapet Hareid Elektriske AS, er et lokalt eiet elektrokonsern, lokalisert med hovedkontor i Hareid kommune på Sunnmøre.

Her har vi en fantastisk natur som inspirerer og motiverer oss i det daglige arbeidet. Dette kombinert med en sentral plassering i det aktive og ledende maritime miljøet som verft, rederier og utstyrsleverandører på Norges nordvestkyst utgjør, har gitt grobunn for god utvikling for en bedrift med historie tilbake til 1950.

Konsernet med omkring 690 ansatte og har aktivitet og lokalisering flere steder langs Norges vestkyst, i Danmark, i Polen, og på Grønland.

Konsernets hovedforretningsområder er rettet mot elektromarkedet for land-, industri- og skip, samt handel innen forbrukerelektronikk og hvitevarer. Konsernet har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø innenfor sine virkefelt. 

De ansatte er den viktigste ressursen i Hareid Group. Det er de som har lagt grunnlaget for vår suksess. Gjennom våre medarbeidere leverer vi profesjonalitet, kompetanse og kvalitet i alle ledd, til beste for våre kunder. Det er vi stolte av!

Hareid Group –en trygg og pålitelig totalleverandør.